Liga 1

FCSB - VIITORUL // Gică Hagi a început ofensiva înaintea meciului cu FCSB: "Nu așa s-a zis? Ha, ha, ha!"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  joi, 06 decembrie 2018

Gică Hagi se amuză pe seama celor care susţin că fără sumele plătite de Gigi Becali pe jucătorii cumpăraţi de la Viitorul clubul de la Ovidiu n-ar mai fi funcţionat la parametri optimi din punct de vedere financiar.

  • FCSB - Viitorul e duminică, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Hagi va fi adversarul FCSB duminică. Meciul e aprins nu doar de rivalitatea din clasament, ci şi de polemica iscată în urmă cu o săptămână între Gigi Becali şi Gică Hagi. Chiar şi după etapa intermediară de la jumătatea acestei săptămâni, Hagi a rămas cu gândul tot la duelul de la Piteşti.

"Gigi mi-a declarat război! Așa mi-a declarat... Război e pentru ei, pentru mine e doar fotbal. Război, nu știu ce înțelege el prin război. Asta nu știu, dar sunt cuvinte dure, întrebați-l pe el ce înseamnă război. Eu știu că mergem să ne duelăm, să vedem care e mai bun. Și care e mai bun o să câștige", a spus Hagi.

Antrenorul Viitorului a continuat apoi pe un ton ironic. "Să vedem dacă suntem capabili să ne batem cu ei. Ei sunt Steaua sau FCSB, sunt foarte, foarte mari, sunt puternici, au bani, ne cumpără. Nu aşa s-a zis, că m-au îmbogățit ei pe mine? Ha, ha, ha! Păi, dacă nu erau ei, erau alții, așa că nu m-au îmbogățit ei pe mine. Au cumpărat jucători valoroși, asta au făcut cu banii pe care i-au achitat", a adăugat Hagi. 

7 milioane pentru 4 FOTBALIșTI

Gazeta Sporturilor a dezvăluit că suma totală achitată de Becali pentru a-i aduce la echipă pe Coman, Nedelcu, Tănase și Benzar e de 6,95 milioane de euro. Cel mai scump a fost Florinel Coman, în schimbul căruia Becali a plătit 2.625.000 de euro. Cel mai ieftin a fost Benzar, care a costat numai 700.000 de euro, deşi în spaţiul public s-a anunţat la vremea respectivă că ar fi fost 1,2 milioane de euro. 

Şi-a "mitraliat" jucătorii

Hagi nu şi-a menajat deloc echipa după egalul de la Mediaş, meci în care Viitorul a avut superioritate mai mult de o repriză şi a fost egalată în minutul 89.

"Pe ce loc e Viitorul? Pe 3! E mult probabil pentru jucătorii mei, poate unii sunt satisfăcuți. Trebuie să aibă mentalitate de învingători. Cea mai mare greșeală a noastră e că în momentul de față credem că suntem mari. Nu! Trebuie să avem picioarele pe pământ, să fim modești și să muncim. Dacă nu, o să avem probleme. La faza golului egalizator al Mediaşului ai mei cred că visau sau, fiind atât de tineri, se gândeau deja la Moş Crăciun, îl aşteptau", a spus Hagi.

Vezi și: 

VIDEO Reacție surprinzătoare în direct: "Am rezervele mele despre antrenorul Hagi" » Marele minus al "Regelui"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.