Handbal

Fiare în Liga Campionilor, căței în Liga Zimbrilor » Dinamo, al doilea cu meci consecutiv cu peste 30 de goluri primite

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 decembrie 2018

Dinamo a remizat pe teren propriu contra lui Minaur Baia Mare, scor 31-31, și ocupă doar poziția a șaptea în Liga Zimbrilor.

  • Dinamo joacă în play-off-ul Ligii Campionilor cu Sporting, pe 20 și 27 februarie.

Succesul răsunător obținut pe plan european odată cu calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor afectează evoluțiile din competiția internă.

Formația pregătită de Ștefan Constantin a alergat permanent după egalare în prima repriză a duelului cu un Minaur lipsit de principalele guri de foc, Csepreghi, Mureșan, Marta, Markelau și Vujadinovic.

Defensiva a fost punctul nevralgic și astăzi, ca și duminică, în deplasarea de la Călărași, unde a încasat nu mai puțin de 33 de goluri. 

"Câinii roșii" au condus o singură dată, cu 10 secunde înainte de final, după reușita lui Kuduz. Cristescu a marcat nesperat, pentru un egal pe care cei de la Baia Mare n-ar fi mizat, ținând cont de absențele din lot. 

  • Minaur este o adevărată sperietoare pentru "câini", fiind neînvinsă în ultimele 3 înfruntări directe.

Liderul în prima ligă de handbal masculin este CSM București, cu un palmares aproape de perfecțiune, 10 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Podiumul este completat de Dobrogea Sud și Dunărea Călărași.

Clasament 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.