Liga 1

SEPSI - FCSB 4-2 // Cornel Dinu, în formă maximă: "Băiatul ăsta nu mai are nimic cu fotbalul. Pe Becali l-aș ține numai în Biserică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 decembrie 2018

FCSB a pierdut miercuri fără drept de apel în deplasarea de la Sepsi, scor 2-4. Cornel Dinu ironizează formația pregătită de Nicolae Dică și nu îl iartă nici pe Gigi Becali.

"Am auzit niște argumentări din partea celor de la FCSB care sunt puerile. Băieții de la Sepsi n-au jucat tot pe terenul ăla? Ei nu alunecau?

FCSB n-a contat în prima repriză. Cu Man, cu toți jucătorii de 40 de milioane de euro, n-a avut nicio ocazie de a marca. Golurile au fost întâmplătoare, cum e totul în fotbal.

Băiatul ăsta, care nu mai are nimic cu fotbalul, Raul Rusescu, trimite lovitura prin zid. Au stat ăia prost. Apoi dă gol Florinel Coman cu capul. Nu știu dacă va mai marca vreodată. Este dramatic ce se petrece! 

L-aș ține pe Gigi Becali numai în biserică. Să stea liniștit, are niște merite considerabile, dar să stea acolo, fără să vorbească", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Vezi și:

Atac al lui Ilie Dumitrescu la adresa lui Gigi Becali: "Să nu vă închipuiți că nu își dă seama ce face!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.