Liga 1

Mircea Rednic e mai tare ca Negoiță! Cel mai recent episod în care antrenorul lui Dinamo s-a impus în fața finanțatorului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 December 2018

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, a revenit la Dinamo și a preluat funcția de team manager a clubului roș-alb.

Revenirea lui Danciu în Ștefan cel Mare, după o scurtă experiență la Farul, a fost intens plănuită de antrenorul Mircea Rednic și de președintele Alexandru David. Cei doi au trebuit să ducă muncă de convingere pe lângă patronul Ionuț Negoiță, care în primă fază nu l-a dorit pe Dănciulescu.

Unul dintre motive este că directorul sportiv nu are o atitudine agresivă față de adversarii lui Dinamo. Principalul argument cu care Rednic l-a convins pe Negoiță a fost că jucătorii îl apreciază foarte mult pe Danciu, iar acesta știe cum să aducă o atmosferă plăcută în vestiar, care să îi facă pe fotbaliști să fie cu gândul doar la joc.

A plecat din cauza lui Bratu!

Deși poziția oficială a lui Dănciulescu în momentul demisiei a fost că nu se mai regăsește în proiectul de la Dinamo, sursele Gazetei susțin că fostul mare atacant a plecat din cauza conflictului continuu pe care îl avea cu antrenorul de atunci al echipei, Florin Bratu. "Corbul" le-a luat apărarea în mai multe rânduri jucătorilor în fața "Mitralierei" și a devenit astfel dușmanul lui Florin, plecat de la club în septembrie.

Citește și:

Primul interviu al lui Dănciulescu, revenit la Dinamo! Și el a găsit aceiași vinovați ca Rednic: "Nu e bărbăție!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.