Liga 1

Rednic vrea să mai renunțe la un titular: a început să-i caute deja înlocuitor » Primul nume pe listă e din Belgia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 decembrie 2018

Portarul Jaime Penedo va pierde prima etapă a acestui campionat, n-a făcut deplasarea la Târgu Mureș pentru meciul cu Hermnnstadt, de azi, ora 17:00.

Panamezul a fost criticat după gafa din meciul cu CFR Cluj (0-3) și  Mircea Rednic nu l-a luat în calcul pentru confruntarea cu Miriuță și compania.

Antrenorul a spus că el, Nistor și Corbu, accidentați mai vechi, plătesc pentru uzura pe terenurile grele, însă "Puriul" vrea să-i arate portarului de 37 de ani că se poate dispensa de el.

Oricum, antrenorul vrea să mai aducă un alt goal-keeper din iarnă, pe listă fiind, printre alții, și belgianul Logan Bailly.

  • Jaime Penedo a fost la CM 2018 cu naționala statului Panama și este la Dinamo din 2016, prelungindu-și recent contractul până în vara lui 2019. În acest sezon a apărat în 16 partide de Liga 1.
  • Logan Bailly (portar, 32 de ani) - A lucrat alături de Rednic la Mouscron, ba chiar a primit banderola de căpitan de la român. Are un CV demn de luat în seamă: 8 selecţii la prima reprezentativă a Belgiei, legitimări la Genk, Borussia Monchengladbach, Neutchatel Xamax şi Celtic. Problema lui e că a devenit jucător liber pe 1 octombrie, după ce s-a închis perioada de transferuri, așa că poate fi legitimat abia din mercato de iarnă, după 1 ianuarie 2019.


Logan Bailly
FOTO: Guliver/GettyImages

FC Hermannstadt - Dinamo se joacă azi, de la ora 17:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.