Handbal

ROMÂNIA LA EURO 2018 // BREAKING NEWS Au fost AMÂNATE partidele de sâmbătă! Ce se întâmplă cu meciul României

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 decembrie 2018

EHF a anunțat printr-un comunicat oficial că partidele de sâmbătă de la EURO 2018 au fost amânate pentru duminică. Decizia vine în urma protestelor violente din Franța.

  • Cele 12 echipe calificate au fost împărțite în două grupe de 6 echipe. Primele două din fiecare grupă se califică în semifinale;
  • România debutează în grupa principală duminică, de la 19:00, împotriva Olandei. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Astăzi, în cadrul grupei principale, la Nantes, ar fi trebuit să se dispute înfruntările Suedia - Franța și Serbia -Rusia. 

Cele două înfruntări au fost amânate pentru duminică, astfel programul zilei de 9 decembrie arată așa:

  • Ora 16:00 Suedia - Franța (Nantes)
  • Ora 16:00 Ungaria - Germania (Nancy)
  • Ora 19:00 Olanda - România (Nancy)
  • Ora 19:00 Rusia - Serbia (Nantes)

"Din cauza situației politice din Franța și a demonstrațiilor anunțate pe străzile din Nantes pe data de 8 decembrie, meciurile din Grupa I principală a Campionatului European de handbal feminin au fost amânate pentru duminică.

Federația de handbal ține legătura cu autoritățile franceze și va anunța din timp orice modificări", se arată în comunicatul EHF. 

  • Context: Mii de persoane protestează violent pe străzile Franței. Cea mai important contingent al "vestelor galbene" se află în capitala Paris. Oamenii protestează împortiva creșterii prețurilor la combustibili și a inflației într-o continuă creștere. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.