Liga 1

VIDEO+FOTO Rednic, "îngropat" de jucătorul pe care l-a criticat: "În cazul lui s-a luat o decizie"

+4 Foto
Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 decembrie 2018

Mircea Rednic l-a criticat continuu pe Sergiu Popovici (25 de ani) de la venirea antrenorului la Dinamo și a anunțat că fundașul stânga nu va mai evolua pentru formația alb-roșie, însă tehnicianul s-a răzgândit astăzi.

Rednic și-a călcat pe orgoliu și i-a mai dat o șansă lui Popovici în meciul din etapa a 19-a de pe terenul lui Hermannstadt, dar jucătorul nu i-a răsplătit așteptările și a greșit decisiv la golul sibienilor.

Sergiu Popovici n-a intervenit asupra lui Petrișor Popescu în minutul 32 al meciului, când jucătorul lui Hermannstadt a primit o centrare de pe partea stângă și fundașul ”câinilor” n-a avut nicio reacție. Sibienii au egalat la acea fază, 1-1.

"Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut șanse și nu are de ce să fie supărat pe mine. M-au dezamăgit unii dintre ei, nu toți. Sunt supărat că nu au avut reacție la nimic, nici la schimbarea antrenorului, nici la amenințări, nici la prime. Ei nu realizează la ce club sunt. Dinamo vrea să facă performanță" Mircea Rednic înaintea meciului Dinamo – CFR Cluj 0-3

"Jucătorii au șansa de a demonstra până pe 24 decembrie ceea ce pot. Toți, exceptându-l pe Popovici, în cazul căruia s-a luat o decizie. Au șansa de a demonstra că a fost vorba despre o perioadă complicată. Ce poate face Rednic mai mult de atât?" Alexandru David, președinte Dinamo, după meciul cu CFR

Și dinamoviștii au înscris tot dintr-o greșeală. Sergiu Hanca a deschis scorul în minutul 9 după o gafă a portarului Căbuz. Mai multe detalii, AICI!

Meciul dintre Hermannstadt și Dinamo poate fi urmărit AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.