Liga 1

N-au câștigat cu Hermannstadt, dar vor să bată Craiova » Dinamoviștii încă visează: "Putem lua 3 puncte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 decembrie 2018

Sergiu Hanca (26 de ani) și Mihai Popescu (25 de ani) sunt optimiști înaintea ultimelor două etape ale lui Dinamo din acest an: cu Craiova și Astra.

"Terenul a fost foarte dificil, era înghețat. Nici nu știu cu ce ghete trebuia să jucăm în această seară. Am făcut o primă repriză bună pe alocuri, pe final de meci am avut și o bară și puteam câștiga.

E un moment dificil, dar atâta timp cât sunt șanse matematice e clar că vom încerca să jucăm la victorie și să ajungem sus. Nu mai avem ce face, e istorie acest meci. Trebuie să pregătim foarte bine următorul joc și să scoatem puncte cu Craiova", a spus Hanca, marcatorul golului dinamoviștilor.

Mihai Popescu, autorul unei mari ocazii pe finalul meciului, a vorbit la Look Sport: "Puteam lua cele 3 puncte, dar am nimerit bara la șutul de la ultima fază. Avem șanse în continuare la play-off. Pe un asemenea teren nu știu dacă poți practica un fotbal corect. Eu cred că meritam cele 3 puncte. E o atmosferă tristă. Ne propunem la fiecare meci să câștigăm, dar nu prea reușim.

Probabil e și un blocaj mental. Încercăm să pregătim bine următorul meci, iar ultimele două partide să le câștigăm. Simt o creștere în jocul echipei, încercăm să construim de la portar acum. Dar nu putem marca îndeajuns pentru a câștiga".

Citește AICI cronica meciului Hermannstadt - Dinamo, scor 1-1!

Clasament LIGA 1

Citește și: Mircea Rednic e mulțumit de jocul lui Dinamo: "Am avut și o bară" :) » De ce l-a titularizat pe Popovici după ce l-a desființat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.