Liga 1

UPDATE Un fotbalist-surpriză a confirmat venirea la Dinamo: "Ne-am înțeles pe o perioadă de un an și jumătate"

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 11 decembrie 2018

Mircea Rednic e într-o continuă "vânătoare" de transferuri, iar ultimul nume intrat pe lista "Puriului" ar putea surprinde pe multă lume. Dinamo s-a înțeles cu mijlocașul defensiv Ioan Filip, 29 de ani, campion cu Oțelul Galați în 2011. 

UPDATE

Filip a confirmat înțelegerea cu Dinamo.

“Nu am semnat încă, dar ne-am înțeles pe o perioadă de un an și jumătate. Am fost tentat de o revenire în Liga 1 și mă bucur că sunt dorit de Dinamo, un club important din fotbalul românesc”, a declarat Filip pentru bihon.ro.

Știrea inițială

Liber de contract după despărțirea de Debrecen din luna noiembrie a acestui an, Filip a intrat în atenția lui Dinamo și în proporție de 95% va semna cu echipa în perioada imediat următoare, informează surse autorizate pentru GSP.ro. 

Ioan Filip și-a făcut junioratul la Oradea, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru FC Bihor, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul și Debrecen. Cea mai importantă realizare a bifat-o în 2011, când a câștigat titlul alături de Oțelul Galați.

Ioan Filip evoluează pe postul de mijlocaș la închidere, acolo unde la Dinamo mai sunt Armando Cooper, Rachid Ait-Atmane, Tomislav Gomelt. Ultimul e pe lista neagră a clubului și are șanse mari să plece în iarnă. 

L-a avut la Petrolul

Mircea Rednic a mai colaborat cu Ioan Filip la Petrolul Ploiești, în cel de-al doilea mandat al "Puriului" la "găzari". Filip era titular incontestabil în acea perioadă și se număra printre preferații antrenorului.

Vezi și: Scandal la Dinamo! Rednic vrea să renunțe la un titular din cauza problemelor disciplinare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.