Liga 1

EXCLUSIV N-a scăpat! Măsură luată împotriva jucătorului care i-a greșit lui Rednic: "E inadmisibil!"

Articol de Victor Vrînceanu  —  luni, 10 decembrie 2018

Protagonistul unui act de indisciplină, Armando Cooper, 31 de ani, mijlocașul panamez al celor de la Dinamo, nu a scăpat de sancțiuni din partea clubului.

Ionel Dănciulescu, noul team-manager al echipei, a anunțat că mijlocașul va fi amendat după ce a absentat nemotivat de la antrenamentul de duminică. 

"Cooper va fi cu siguranță amendat pentru actul de indisciplină. Nu vom accepta niciodată, indiferent de situație, ca un jucător să nu respecte programul echipei impus de antrenor.

Este un jucător profesionist și experimentat, de la care noi avem pretenții să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri. Din punctul meu de vedere, e inadmisibil să lipsești nemotivat de la un antrenament!", a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Conform informațiilor Gazetei, Cooper va fi sancționat cu o amendă de 2.000 de euro. El are un salariu lunar de 9.000 de euro.

Cooper a venit la Dinamo în august 2018, pe vremea când Florin Bratu era antrenor, iar în acest sezon a bifat 9 partide.

La finalul lunii octombrie, după Chiajna - Dinamo 0-0, Armando Cooper a intrat în conflict cu fanii"câinilor" și a vrut să plece. (Detalii AICI)

Vezi și: EXCLUSIV / ULTIMA ORĂ New entry pe lista lui Rednic: un fotbalist-surpriză semnează azi cu Dinamo!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.