Liga 1

Dennis Man le-a luat ochii jurnaliștilor de la The Sun: "He's the Man" » Anul viitor începe licitația pentru jucătorul de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 December 2018

Jurnaliștii englezi de la The Sun au confirmat informația anunțată ieri de GSP.ro, conform căreia un emisar de la Tottenham a venit la meciul de duminică dintre FCSB și Viitorul special pentru Dennis Man (20 de ani). Partida a fost amânată pentru astăzi, la ora 20:00, din cauza ceții.

"Mauricio Pochettino a trimis un om pentru a-l urmări pe atacantul Dennis Man duminică la meciul cu Viitorul Constanța. Dar meciul a fost amânat din cauza ceții dense și partida se va juca astăzi", scrie site-ul englez, care titrează: "He's the Man".

The Sun adaugă: "La fel ca Tottenham, și Manchester United cu Fenerbahce sunt interesate de jucătorul pe care controversatul politician Gigi Becali a cerut 25 de milioane de euro. Fotbalistul a strălucit în acest sezon și ar putea face obiectul unei licitații anul viitor".

De reamintit că italienii de la Tuttosport l-au inclus pe Man pe o listă preliminară de 100 de jucători nominalizați la trofeul Golden Boy.

6 goluri
în 17 meciuri a reușit Man în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.