Liga 1

FCSB - VIITORUL 2-0 // Jucătorul dorit de Becali nu e convins de victoria celor de la FCSB: "Ne-au bătut din două faze fixe"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 decembrie 2018

Ionuț Vână, 23 de ani, mijlocașul celor de la Viitorul dorit de FCSB, a vorbit despre înfrângerea echipei și a spus că formația roș-albastră a câștigat doar datorită fazelor fixe.

"Eu zic că am controlat meciul în prima repriză. Noi nu am marcat, iar ei au avut penalty. Ne-a stricat moralul. Noi am controlat meciul și ei au marcat la acea fază.

În repriza a doua nu am avut consisență și nu am mai avut posesie. Ulterior a venit acea lovitură liberă și au făcut 2-0. Ne-au bătut din două faze fixe. Nu avem de ce să ne demoralizăm. Trebuie să arătăm că a fost un accident. Vrem să scoatem 6 puncte din următoarele meciuri", a declarat Ionuț Vână la LookTV.

 "Prima repriză am controlat-o. Am avut posesia. A fost acel penalty care a făcut diferență. În a doua parte nu am ținut la fel de bine mijlocul. Am jucat pe contre și astea le-a convenit celor de la Steaua. Un gol din penalty și dintr-o lovitură liberă a făcut diferența" Sebastian Mladen la LookTV

Citește și:

Gică Hagi nu a rezistat! A criticat dur un jucător după meciul cu FCSB: "Sunt dezamăgit! A jucat doar pentru el"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.