Liga 1

FCSB - VIITORUL 2-0 // Gigi Becali, SMS pentru Florinel Coman imediat după meci » Visuri mărețe: "Va fi cel mai mare atac din istoria României!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 decembrie 2018

FCSB s-a impus în fața Viitorului, scor 2-0. Gigi Becali a lăudat prestația lui Florinel Coman (20 de ani), despre care crede că este cel mai talentat fotbalist din lotul actual. 

"Lui Florinel Coman i-am dat mesaj aseară imediat după meci: «ăsta vreau să fii». Nu că a scos 11 metri neapărat, ci toată atitudinea lui.

Eu am crezut mult în tripleta asta Man, Tănase, Coman. Am crezut că va fi cel mai tare atac pe care l-a avut vreodată o echipă din România. Dacă el are atitudinea de aseară în continuare, ajunge și mai mare. El e mai talentat decât Man", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

"Asta e o echipă mare. Când conduci, pasezi și îți distrugi adversarul. Când ai 2-0 trebuie să îi năucești, nu mai trebuie să riști. Eu vorbesc cu Dică și între patru ochi, dar trebuie să am și o poziție publică. Trebuie să îmi spun gândurile, nu am secrete"Gigi Becali

7a fost nota primită de Florinel Coman în duelul cu Viitorul

Vezi și: 

Gigi Becali s-a înțeles cu fundașul român din Liga 1: "E primul pe care îl aleg eu!" + Ofertă de ultimă oră din Arabia pentru un fotbalist de la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.