Diverse

GALERIE FOTO Un fost campion al României e acuzat că a bătut o femeie la Târgul de Crăciun: "Când m-a văzut, a început să mă înjure! Mi-a dat picioare în cap"

+11 Foto
FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 December 2018

Larisa Judele, o tânără despre care presa tabloidă susține că a avut o relație cu Dacian Varga, a iscat azi un scandal imens.

Larisa îl acuză pe Dacian, fost campion al României, că ar fi agresat-o în București, la Târgul de Crăciun.

"Acest Dacian Varga este o cunoştinţă veche de ani de zile, de când îşi petrecea vacanţele în oraşul meu, având bunici acolo. După ce eu m-am mutat în Bucureşti, conversaţiile dintre noi s-au încheiat pentru că era flegmatic, arogant, îmi adresa cuvinte jignitoare.

Am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin (n.r iubita lui Dacian Varga) că îmi vindea bomboane. În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut, a început să mă înjure. Mi-a spus să plec de acolo că mă calcă în picioare. Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă. Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap şi peste tot! În acest timp Maria Constantin privea cu satisfacţie.

Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie! Nu ştiu de ce a reacţionat aşa. Mă doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată. Vreau dreptate", a declarat Larisa Judele pentru tablodiul Wowzbiz

Dacian Varga a câștigat campionatul și Supercupa României cu Unirea Urziceni. De-a lungul carierei a jucat la Sportul, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, CSU Craiova, ASA Tg. Mureș și Petrolul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.