Handbal

GALERIE FOTO Victorie HALUCINANTĂ pentru Norvegia în fața Olandei! Cât de mult ne ajută acest succes al nordicelor

+21 Foto
FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 decembrie 2018

Olanda, naționala care a învins categoric România, scor 29-24, a fost demolată de Norvegia, formație pe care "tricolorele" au spulberat-o în al doilea meci de la Campionatul European, scor 23-31.

Nordicele s-au impus mai mult decât categoric, scor 29-16, obținând una dintre cele mai categorice victorii de la acest Campionat European.

Acest rezultat o poate ajuta pe România, care nu numai că poate câștiga grupa, dar se poate califica și dacă va pierde mâine, însă are nevoie de un caz excepțional.

Iată cum poate influența rezultatul din acest meci parcursul României la Campionatul European. 

CUM MERGEM MAI DEPARTE

  • Victorie cu Ungaria - Calificare în semifinale de pe locul 2. Mai putem prinde locul 1 doar dacă Olanda nu învinge Germania. 
  • Egal cu Ungaria - Ne asigură prezența în semifinale. Locul 1 în grupă mai poate fi atins doar dacă Olanda pierde și cu Germania;
  • Înfrângere cu Ungaria - Ca să mergem mai departe avem nevoie ca Norvegia să se impună și cu Spania. La egalitate în 3, România ar avea cel mai bun golaveraj, dacă pierde la cel mult două goluri diferență cu Ungaria. Poate pierde și la trei goluri diferență, dacă marchează cel puțin 31 de goluri. Altfel, nordicele vor merge în semifinale.

SCENARIU SF? 5 ECHIPE LA EGALITATE DE PUNCTE

Există şi o variantă însă, mai degreabă fantezistă, în care, în urma rezultatelor, cinci echipe din grupa a doua principală ar termina cu acelaşi număr de puncte: 6.

  • Olanda pierde și cu Germania;
  • România pierde cu Ungaria;
  • Norvegia câştigă cu Spania.

FINAL OLANDA - NORVEGIA 16-29 

*olandezele au marcat primul gol abia după 7 minute
** Iulia Dumanksa urmărește meciul din tribună alături de mai multe colege din națională 

CITEȘTE ȘI: 

GALERIE FOTO ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Victorie MAGNIFICĂ pentru tricolore! Crina Pintea a terminat partida în lacrimi

AVEM CALCULELE DUPĂ ROMÂNIA-SPANIA. Ce înseamnă victoria chinuită cu Spania: au rămas 3 scenarii de calificare în semifinale!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.