Liga Campionilor

LIVERPOOL - NAPOLI 1-0 // Cum s-a întors ironia lui Mertens împotriva lui: "Unde e semnul?!" / Van Dijk: "Ține-mi berea!" :D

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 decembrie 2018

Dries Mertens merge cu Napoli în Europa League, din cauză că italienii nu au reușit să scoată măcar un punct pe Anfield. A fost 1-0 (Salah 34) și Liverpool s-a calificat în primăvara Ligii Campionilor. 

Belgianul a fost protagonistul zilei premergătoare partidei, iar declarațiile făcute s-au întors împotriva sa la meciul de marți seară.

"Au un semn pe care scrie «This is Anfield», de care vorbește toată lumea. Am ieșit pe tunel și am întrebat: «Unde e semnul?». Mi s-a zis că tocmai l-am ratat. Așa că în repriza a doua am fost mai atent când am ieșit pe teren și am văzut o chestie mică sus, pe perete. Am întrebat: «Ce e atât de special?!»", a rememorat Mertens un episod petrecut la meciul anterior jucat pe Anfield.

După ce Mertens n-a reușit mare lucru în meciul cu Liverpool, fiind aproape invizibil după ce a fost luat pe sus de Van Dijk și controlat serios la glezne, a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Fanii lui Liverpool au invocat karma și s-au amuzat teribil pe seama lui Dries.

Mertens: Deschide gura și spune "nu e nimic special cu semnul «This is Anfield»"
Van Dijk: Ține-mi berea!

Și alți oameni din fotbal au minimalizat importanța clubului și a atmosferei create de fanii lui Liverpool în trecut și au plecat învinși:

Tuchel: "Anfield n-o să ne încurce"
Liverpool - Dortmund 4-3 final
De Bruyne: "Nu cred că atmosfera contează"
Liverpool - City 3-0 final
Neymar: "Liverpool n-o să termine în top 4"
Liverpool - PSG 3-2
Mertens: "Am văzut semnul cu Anfield. E atât de special?"
Liverpool - Napoli 1-0 final

"Cu Liverpool va fi mai ușor decât cu Atalanta" Carlo Ancelotti minimalizează atmosfera de pe Anfield / Mertens "Am văzut semnul cu Anfield și m-am gândit: «Ce e atât de special?»"

"Mertens a uitat să atingă semnul cu Anfield când a venit prima dată aici, a doua oară a uitat să atingă mingea"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.