Handbal

ROMÂNIA - UNGARIA // Avantaj România? Denisa Dedu le cunoaște perfect pe adversarele de azi: "Joc în Ungaria și sper să mă ajute"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 12 decembrie 2018

România va juca azi contra Ungariei, în grupa principală a Campionatului European de Handbal feminin. Portarul Denisa Dedu, 24 de ani, joacă la Siofok și e convinsă că maghiarele vor face orice să ne încurce, dar are încredere în echipa României.

  • România - Ungaria se joacă azi, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • România se poate califica în semifinale și cu o înfrângere în fața Ungariei! Cum ne-a ajutat victoria Norvegiei cu Olanda. (Detalii AICI)

Omul meciului cu Germania, Denisa Dedu a avut un mare rol în obţinerea victoriei şi contra Spaniei. A avut 11 parade excelente şi un procentaj de 31%. 

"A fost un meci intens, cu multe emoţii, poate nu am jucat la potenţial maxim, dar mă bucur că nu am cedat şi aşa am putut obţine victoria", a caracterizat Denisa partida cu Spania.

Acum toate calculele se fac în disputa cu Ungaria. Ea evoluează la Siofok, şi în fiecare etapă le întâlneşte pe Hafra, pe Kovacsics, pe Kiss, pe Kovacs şi pe celelalte maghiare. "Le cunosc foarte bine. Sper să mă ajute acest lucru".

Denisa crede că Ungaria e pe val şi chiar dacă are jucătoare tinere, e capabilă de orice rezultat. "Unguroaicele au nucleul de la Ferencvaros care joacă în Liga Campionilor, sunt valoroase, au câştigat medalii pe la junioare şi tineret. Pe mine mă interesează însă echipa mea. Noi trebuie să luptăm şi să ne capacităm la maxim pentru a obţine încă un succes şi să mergem în semifinale", a încheiat Dedu.

Citește și:

Atenție la ele: cele două jucătoare ale Ungariei care pot crea panică în defensiva "tricoloră"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.