Liga 1

Atac la Rednic! Un nume mare din fotbalul românesc se ia de antrenorul lui Dinamo și anunță: "Să fim sinceri! Va juca play-out!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 December 2018

Florin Răducioiu este primul nume mare care se ia de Mircea Rednic și spune că rezultatele nu-l ajută pe tehnicianul lui Dinamo. Fostul mare atacant e convins că Dinamo va juca în play-out. 

"Nu cred că Dinamo va prinde play-out-ul. Să fim siceri şi foarte realişti, nu îl va prinde. Sunt mari probleme de alcătuire a lotului. Am văzut că Mircea Rednic încearcă să facă echipa cum doreşte el, cum crede el... cu jucătorii cu calităţile care el crede că pot da un plus echipei Dinamo, prin jucătorii pe care îi aduce.

E un pic de confuzie. Sunt mari probleme acolo, vedeţi şi dumneavoastră. Sunt foarte dezamăgit, bineînţeles.

Nu ştiu ce se va întâmpla, dar nu este locul lui Dinamo acolo şi sunt foarte dezamăgit, ca suporter al lui Dinamo. Acum nu vreau să intru în polemică, să spun că era mai bine să rămână Claudiu, sau că a fost o alegere bună că a venit Mircea, dar totul depinde de rezultate.

Toţi suntem judecaţi, toţi suntem criticaţi după rezultate. Iată că rezultatele, în momentul de faţă, nu îi dau dreptate lui Mircea. Îmi pare foarte rău", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI: 

Florin Bratu, mesaj clar pentru Ionel Dănciulescu: "Am văzut că asta face pe unde poate"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.