Handbal

FOTO UPDATE URLET DE DURERE al Cristinei Neagu! A revenit în hotelul naționalei, iar mâine va efectua un RMN

+3 Foto
Captura TVR

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 12 decembrie 2018

Cea mai bună jucătoarea a lumii și totodată liderul naționalei României, Cristina Neagu s-a accidentat îngrozitor în minutul 52 al meciului pierdut de România contra Ungariei, scor 29-31.

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații
UPDATE ora 23:00

Cea mai bună jucătoare a României urmează să fie supusă unui examen RMN joi dimineață, ora 07:00, la spitalul din Nancy pentru a se afla gravitatea accidentării.

Cristina a fost dusă de pe teren direct la spital, dar nu a vrut să rămână trei-patru ore acolo, preferând să se întoarcă dimineața pentru a afla cât de grav i-a fost afectat genunchiul.

Jucătoarea noastră a călcat strâmb în alergare și a acuzat o durere la genunchi. Planeta Szimonetta, jucătoarea care era cu o mână pe Cristina, s-a speriat și ea. 

Medicii au intrat imediat pe teren și au luat-o cu targa pe Cristina, a cărei accidentare pare a fi una gravă. 

Suporterii naționalei au început să plângă, la fel ca unele dintre jucătoarele aflate pe banca echipei noastre. Pare a fi vorba despre o ruptură de ligamente încrucișate.

Deocamdată nu se știe nimic oficial, doar că jucătoarea de la CSM București a fost transportată de urgență la spital. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.