Handbal

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // Kim Rasmussen cere modificarea regulementului: "Murim unul câte unul! Acum e Neagu, data trecută a fost Gullden!"

+1 Foto
FOTO: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu  —  Wednesday, 12 December 2018

România a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în semifinalele Campionatul European de handbal feminin din Franța!

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.
  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei și fost principal pe banca celor de la CSM București, cere Federației Europene de Handbal modificarea calendarului competițional. 

"Murim unul câte unul dacă EHF nu va face ceva să protejeze jucătoarele. Avem nevoie de un weekend liber la echipele de club pentru care jucăm înainte de europene. Dacă nu protejăm jucătoarele, nu vom mai putea juca handbal.

Acum e Neagu, la Olimpiadă a fost Gullden, înainte de europene Line Jorgensen", a declarat Kim Rasmussen la final.

Vezi și: 

FOTO URLET DE DURERE al Cristinei Neagu! Accidentare GRAVĂ pe final de meci cu Ungaria! A fost dusă de URGENȚĂ la spital

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.