Handbal

ROMÂNIA - RUSIA // Trefilov dinamitează vestiarul înaintea duelului cu România: "Nu pot să îmi felicit elevele! Perspectiva nu e îmbucurătoare"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 decembrie 2018

România și Rusia se vor înfrunta în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Atmosfera din tabăra adversarelor nu este una tocmai bună. Selecționerul Evgheni Trefilov (63 de ani) și-a vărsat furia la finalul eșecului cu Suedia, scor 30-39.

  • România și Rusia se înfruntă vineri, de la 18:30, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

Rusia era deja calificată înaintea ultimei înfruntări din grupa principală, în timp ce Suedia avea nevoie de o victorie la diferență mare de goluri pentru spera la semifinale. Nordicele au umilit formația lui Trefilov, lipsită de vlagă și de motivație, iar antrenorul a fost necruțător la final. 

"Felicit echipa națională a Suediei pentru un meci foarte bun. Nu pot să le  felicit însă și pe elevele mele după o astfel de performanță. Trebuie să ne uităm atent la ce am făcut. Oricum, perspectiva nu este îmbucurătoare în acest moment", a declarat Trefilov la final, conform sport-express.ru.

"Asemenea meciuri nu trebuie să existe!"

Anna Sen, extrema dreaptă a formației lui Trefilov, a părut revoltată la final: "Asemenea meciuri nu trebuie să existe la echipa națională a Rusiei. Trebuie să păstrăm un nivel ridicat, indiferent de adversar sau de importanța partidei. Trebuie să dăm dovadă de caracter chiar și când nu există o miză concretă".

Vezi și: 

VIDEO Jucătoarea celor de la CSM București a scris ISTORIE! A marcat 17 goluri împotriva Rusiei și a oferit o pasă INIMAGINABILĂ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.