Handbal

CRISTINA NEAGU ARE RUPTURĂ DE LIGAMENTE // Două nume mari critică decizia lui Martin, după accidentarea lui Neagu: "Trebuia adusă de la început"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 decembrie 2018

Cristina Neagu, 30 de ani, a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept în finalul meciului România - Ungaria 29-31 (Detalii AICI).

După accidentarea Cristinei, selecționerul Ambros Martin a decis s-o cheme la lot pe Bianca Bazaliu, 21 de ani, de la CSM București. Cristian Gațu și Ștefan Birtalan, foști campioni mondiali cu naționala de handbal, au spus că interul stânga de la CSM București ar fi trebuit să fie de la început în lotul României deplasat în Franța.

"Bazaliu nu prea joacă la CSM. Trebuia împrumutată dacă cei de acolo nu au nevoie de ea. Dar fiecare club are politica lui, care, din păcate, nu corespunde cu politica naționalei. Eu aș fi inclus-o pe Bazaliu în lotul deplasat în Franța, chiar dacă nu juca. Ea acum vine după o pauză, dar a jucat foarte bine la Trofeul Carpați", a declarat Cristian Gațu la Pro X.

"Bazaliu trebuia adusă de la început, dar nu fac eu echipa. Trebuia să fi jucat câteva minute până acum. Dar Ambros decide. Ne-a calificat în semifinale, în primele 4 echipe ale Europei, deci jos pălăria pentru el. Bine, o avem și pe Gabriela Perianu care într-o zi bună poate pune probleme mari", a spus și Ștefan Birtalan pentru sursa citată.

  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Citește și:

Decizia luată de Neagu după ce a aflat verdictul medicilor » Ce va face căpitanul României

E "Neagu-dependența" de vină pentru accidentarea Cristinei? Număr uriaș de minute jucate de Cristina la EURO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.