Liga 1

DINAMO - CSU CRAIOVA // Jucătorul-surpriză de la Dinamo de care se teme Mangia la meciul direct de sâmbătă: "Mi-a furat un titlu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 decembrie 2018

CSU Craiova și Dinamo se vor duela sâmbătă, de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1. 

Înainte de meci, Devis Mangia, antrenorul Craiovei, a spus că se teme de atacantul lui Dinamo, italianul Mattia Montini, 26 de ani.

"Este un italian, Montini, care tot timpul a făcut meciuri bune contra mea. Eu sper că nu va face la fel în această partidă. Am pierdut un campionat de tineret în faţa lui și a lui Pigliacelli, în Italia. Ei au fost colegi la Roma.

E un jucător de calitate. Anul trecut, când a început sezonul, m-am gândit la un transfer.

Cu Dinamo va fi un meci foarte important, nu contează clasamentul. Este un meci special pentru noi, dar și pentru ei. Va fi importantă atitudinea. Nu-l cunosc pe Rednic, dar știu că a făcut lucruri bune înainte. Presiune va fi pe ambele echipe", a declarat Devis Mangia la conferința de presă.

În 2011, Montini și Mangia au fost adversari în Italia, în campionatul de tineret. Montini a marcat 3 goluri în meciul Roma - Varese 3-2, iar echipa la care antrena Mangia a pierdut campionatul.

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.