Handbal

CRISTINA NEAGU ARE RUPTURĂ DE LIGAMENTE // Szimonetta Planeta, mesaj emoționant pentru Cristina Neagu: "Sunt alături de tine în aceste momente grele"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 decembrie 2018

Handbalista maghiara Szimonetta Regina Planeta a avut un mesaj emoționant pentru Cristina Neagu, după ce românca s-a accidentat miercuri, în duelul cu ea.

Planeta i-a scris Cristinei Neagu și i-a transmis că nu a dorit să o accidenteze, că regretă că românca s-a accidentat și că speră s-o vadă cât mai repede pe teren.

"Dragă Cris, îmi pare foarte rău de întâmplarea ghinionistă de ieri care avut loc în sală. Suntem advesare pe teren, dar în afara lui suntem colege. Deci niciuna nu vrea să-i facă rău celeilalte. Sunt alături de tine în aceste momente grele și sper să te întorci în handbal cât mai repede. Mult noroc! Sper să te văd în curând pe teren", a fost mesajul pe care Szimonetta Planeta i l-a transmis Cristinei Neagu pe contul de Instagram.

"Nu văd răutate în intervenția unguroaicei. Sunt dueluri mult mai tari. Accidentarea Cristinei Neagu o pun pe seama parchetului. I-a alunecat piciorul, nu a mai putut împinge bine"Narcisa Lecușanu, la TV Digi Sport

Vezi și

GALERIE FOTO Szimonetta Regina Planeta, apariție inedită în echipa Ungariei: cea mai înaltă și cea mai tatuată jucătoare de la EURO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.