Europa League

OLYMPIAKOS - AC MILAN 3-1 // "Rossonerii" fac scandal după eliminarea incredibilă din Europa League: "O situație insuportabilă, e o mare nedreptate"

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 14 December 2018

Leonardo, directorul sportiv al lui AC Milan, acuză arbitrul partidei cu Olympiakos, 1-3, și pentru că ”nu a suspendat meciul cu Olympiakos. Când atacam, pornea o sirenă care făcea un zgomot insuportabil”.

Drumul lui Milan în Europa League se oprește în grupe. Ceea ce nu li se întâmplase rossonerilor nici măcar o dată în ultimii 9 ani în competițiile continentale. Puteau chiar pierde în Grecia, la un gol diferență, și tot s-ar fi calificat. Dar Olympiakos i-a învins cu 3-1 și italienii au încheiat seria F pe locul 3.

La final, directorul sportiv Leonardo a protestat vehement, acuzându-l pe arbitrul francez Benoît Bastien: "Primul gol al adversarilor e neregulamentar. E henț. Jucătorul execută, apoi pune mâna pe minge. Pentru același lucru, pe noi ne-a sancționat cu lovitură liberă. Iar penaltyul e inventat. Nu înțeleg de ce nu există VAR".

Fostul fotbalist brazilian îi mai reproșează "centralului" și că nu a oprit meciul: "Când atacam, pornea o sirenă care făcea un zgomot îngrozitor. Am coborât pe teren, pentru că era o situație insuportabilă. E o mare nedreptate". 

"Sunt plin de nervi, pentru că azi ar fi trebuit să batem chiar și cu acest arbitru. Am fost naivi, lipsiți de răutate. Avem o problemă mentală"
Gennaro Gattuso, antrenor Milan

0 victoriiare Milan în deplasare împotriva echipelor din Grecia: 4 egaluri și două înfrângeri

Vezi și: Surpriză uriașă în Europa League! AC Milan ELIMINATĂ după o înfrângere rușinoasă în Grecia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.