Liga 1

OFICIAL Dinamo s-a înțeles cu un fost campion al României + Rednic a dezvăluit câți jucători vrea să aducă în iarnă

Ioan Filip a fost prezentat oficial astăzi // FOTO: fcdinamo.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 December 2018

Ionel Dănciulescu, team-managerul lui Dinamo, a confirmat la conferința de presă din această dimineață că echipa s-a înțeles cu mijlocașul Ioan Filip, 29 de ani, ultima oară la Debrecen, în campionatul Ungariei. 

"Filip este 100% jucătorul lui Dinamo, ne bucurăm că am reușit să-l aducem. Se antrenează cu echipa, nu are încă drept de joc, dar e jucătorul lui Dinamo pentru un și jumătate", a spus cel poreclit "Corbul". 

Clubul a oficializat mutarea printr-o postare publicată pe contul oficial de Facebook.

Dănciulescu a vorbit și despre situația dezastruoasă a echipei, dar recunoaște că încă mai are speranțe că Dinamo va prinde play-off-ul. 

"E o situație grea la echipă, dar nu trebuie să dramatizăm. Mi-e imposibil să cred că vom retrograda. Mă doare enorm când aud discuții de acest gen, dar sper că vom reuși să redresăm situația și, chiar dacă sună utopic, să jucăm în play-off. Dacă reușim să câștigăm aceste două meciuri rămase (n.r - cu CS U Craiova și Astra), se poate întâmpla orice. 

Ulterior, tehnicianul Mircea Rednic a dezvăluit că intenționează să aducă măcar 5 jucători în pauza din iarnă. 

"Așteptăm să încheiem anul, apoi vom decide ce jucători vor rămâne și cine va veni. Au plecat mulți jucători care nu au confirmat, e normal să ne întărim. Ne trebuie portar, ne trebuie jucători cu experiență pe axul central, avem nevoie de doi atacanți. Sunt cel puțin cinci jucători cu care vrem să ne întărim", a spus Rednic. 

"Nimeni nu te dă afară în cazul în care confirmi. Aceste lucruri ar trebui să-i impulsioneze pe jucători, ar trebui să facă mai multe lucruri pentru echipă. Aici e Dinamo și se vrea performanță!" Ionel Dănciulescu, team-manager Dinamo

Vezi și: Există și ”câini” care bagă spaima în rivali: "Am pierdut un campionat de tineret din cauza lui"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.