Liga 1

Rednic a explicat pe larg plecările lui Penedo și Cooper: "A creat foarte multe probleme"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 December 2018

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat partida cu CS U Craiova de sâmbătă, și e încrezător că echipa sa poate reuși un rezultat bun în fața oltenilor.

  • Dinamo - CS U Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

"Puriul" a suprins în conferința de azi în momentul în care a mărturisit că ultimele înfrângeri din campionat, 1-4 cu Viitorul și 0-3 cu CFR, nu au fost atât de categorice precum o arată scorul: 

"Nu for fi foarte multe schimbări pentru meciul cu CS U Craiova. Sunt încrezător după evoluția din ultimele meciuri. Chiar și cu Viitorul, până la eliminarea lui Olteanu, n-a fost o mare diferență. Nici cu CFR n-a fost o mare diferență. Dacă reușim să eliminăm greșelile din apărare, sunt încrezător că vom reuși să facem un meci bun", a spus Rednic.

"Tehnicianul" a lămurit și plecările lui Jaime Penedo și Armando Cooper, cei doi jucători panamezi care și-au reziliat contractele cu echipa zilele trecute. 

"Mă doare când aud că Rednic l-a dat afară pe Penedo. El după meciul cu CFR Cluj (n.r - 0-3, pe 4 decembrie) nu s-a mai antrenat. A fost o decizie luată de comun acord. Vreau să-i mulțumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă, de prestația pe care a avut-o în anii petrecuți la Dinamo. Chiar dacă Penedo rămânea, sigur mai aduceam un portar. 

Cooper e singurul pe care eu l-am chemat și i-am spus că nu mă mai bazez pe el pentru anul viitor. De când am venit, el a creat ceva probleme de indisciplină, de respect față de colegii lui și de staff. Cred că am luat o decizie bună în privința lui", a declarat Rednic la conferința de presă de azi. 

"Știu că suporterii sunt supărați, am citit comentariile lor, sunt la curent cu nemulțumirile acestora, dar avem nevoie de ei, sper să vină într-un număr cât mai mare cu Craiova" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Singurul jucător pe care nu ne vom putea baza este Dan Nistor, în rest toată lumea este aptă" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: Penedo a devoalat relația cu Rednic: "Eu nu vorbesc foarte mult cu antrenorii în general"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.