Europa League

FOTO Povestea care a impresionat Austria! Colegul lui Andrei Ivan, ajutat de preot să-și revină, a fost decisiv pentru Rapid Viena » Acum un an a vandalizat o moschee!

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 14 December 2018

Dejan Ljubicic, cel care a înscris golul decisiv al lui Rapid Viena în victoria cu Rangers, 1-0, la doar 6 minute după ce a intrat pe teren, povestește: ”Părintele Christoph e ca un mental coach. El mi-a dat puterea de a mă ridica din nou”

În decembrie 2017, Dejan Ljubicic era arestat în orășelul bosniac Kiseljak și acuzat de vandalism. Beat, atacantul vienez de origine bosniacă arunca sticlele de bere goale într-o moschee.

Atunci, tânărul de 21 de ani a fost ajutat să depășească perioada dificilă de preotul lui Rapid Viena, Christoph Pelczar. "Eram la pământ după o mare greșeală, iar părintele mi-a dat puterea de a mă ridica din nou", povestește Ljubicic. "Datorită lui, mi-am demonstrat mie și am dovedit celor din jur că sunt o persoană bună".

La un an de la acel incident, Dejan e cel mai important jucător al lui Rapid Viena, care califică echipa în "optimile" Europa League. Joi, a fost ultima rezervă folosită de antrenorul Kühbauer. Când a intrat el (78), Andrei Ivan fusese deja schimbat (62). Și tocmai Ljubicic a înscris golul victoriei, șase minute mai târziu.

Nu a uitat să-i mulțumească părintelui Christoph: "E ca un mental coach pentru mine".

Vezi și: Dezastru de neimaginat pentru finalista de anul trecut » Eliminați din Europa League, ultrașii lui Marseille au făcut scandal

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.