Handbal

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // Alexandru Dedu, președintele FRH: "Datorită nouă mai luptăm pentru o medalie"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 December 2018

România a cedat în fața Rusiei, scor 22-28, și va juca duminică în finala mică a Campionatului European de handbal feminin contra Olandei. Alexandru Dedu, președintele FRH, a urmărit partida din tribunele arenei pariziene, alături de Cristina Neagu. 

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

"Am pierdut o semifinală cu o echipă care e mai bună acum. Sunt mândru de cum s-a bătut echipa. Dar, să nu uităm, că datorită nouă şi cu meritele noastre mai luptăm pentru o medalie duminică.

Am jucat contra campioanei olimpice, Rusia, care este înaintea noastră ca formare, ca echipă, cu 2-3 ani. Am jucat 30 de minute mai mult decât corect. Apoi Rusia a început mai bine şi ne-am demoralizat.

Dar, repet: să nu uităm că jucăm pentru o medalie, după o semifinală în care, din păcate, nu am avut-o cu noi pe Cristina Neagu", a declarat Dedu la final. 

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // Ce le-a spus Cristina Neagu la pauză colegelor din națională

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // FOTO Cristina Neagu la fel ca Ronaldo » Imaginile antologice surprinse în sala din Paris

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.