Box

DANIEL GHIȚĂ vs CĂTĂLIN MOROȘANU // Ghiță și-a anunțat următorul adversar și a lovit din nou în Moroșanu, la Gala de la Craiova: "Nici nu știa să țină garda"

Daniel Ghiță și Ernesto Hoost

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 decembrie 2018

Cătălin Moroșanu l-a distrus pe croatul Ivo Cuk în primele secunde ale meciului de la Craiova, iar românul și-a bătut recordul pentru cel mai rapid KO din carieră.

Daniel Ghiță (37 de ani) n-a ratat nici de această dată ocazia să-l ironizeze pe Moroșanu. Ghiță și-a anunțat și următorul adversar, care va fi Petr Vondracek (41 de ani) din Cehia. Lupta ar urma să aibă loc în luna martie a anului viitor. Cehul are 82 de meciuri pe reguli de kickboxing și a câștigat 54 (32 prin KO).

"Așa cum am spus, a fost un show ieftin, circ. Cuk nu știa nici măcar să țină garda!

Era jenant ca Sebastian Ciobanu să fie arbitru!? Când el este luptător și prietenul lui Moroșanu, îl pui pe post de arbitru? Deontologia? Arbitrii trebuie să fie neutri! Voi sta cu ochii pe voi, țip până încetați cu show-ul și respectați kickboxul românesc! Luptați cu adversari de același nivel!", a scris Ghiță pe contul său de Facebook.


Foto: Facebook Cătălin Moroșanu

 Într-o altă luptă din gala de aseară de la Craiova, Andrei Stoica l-a făcut KO în câteva secunde pe portughezul Luis Morais.

Daniel Ghiță a pornit scandalul cu Cătălin Moroșanu în urmă cu două luni, când l-a provocat pe cel poreclit "Moartea din Carpați". Apoi totul a degenerat pe Facebook, când Ghiță i-a jignit pe apropiații lui Moroșanu.

Citește și:

GHIȚĂ vs BENNY ADEGBUYI // VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Ciprian Sora pe scandalul momentului în kickboxingul românesc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.