Handbal

ROMÂNIA - RUSIA 22 - 28 // Gațu și Radu Voina au analizat eșecul cu Rusia: "Mă așteptam la așa ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 decembrie 2018

Foștii campioni mondiali Cristian Gațu (73 de ani) și Radu Voina (68 de ani) au analizat duelul din semifinalele Campionatului European dintre România și Rusia, scor 22-28. Cei doi au ajuns la o explicație comună a eșecului: "Absența Cristinei Neagu s-a simțit".

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

"Din păcate naționala n-a rezistat decât o repriză, absența Cristinei Neagu s-a simțit. Nu s-a accidentat cea mai bună jucătoare a României, ci a lumii. La 9-6 cu Rusia am început să cred în victorie. În repriza a doua s-a văzut clar diferența de valoare. Rusoaicele nu știau ce măsuri tactice vom lua în lipsa Cristinei", a declarat Cristian Gațu la TV Digi Sport.

Radu Voina l-a completat: "Nu sunt dezamăgit. Mă așteptam la așa ceva. Rusia rămâne Rusia. După primul meci, când Rusia a bătut Franța, am spus că sunt două echipe extrem de puternice. Mă gândeam că cele două naționale vor ajunge în finală. Rusia e Rusia, iar Franța joacă în fața propriilor suporteri și joacă cu o viteză în plus.

Știam că e un examen pentru fetele noastre. S-a mers pe latura emoțională foarte mult. Mie îmi era foarte frică de începutul de meci cu Rusia. Ne-am făcut iluzii când am condus cu 3 goluri și visam frumos. Scorul reflectă diferența de valoare dintre Rusia și noi. Forța noastră de aruncare e limitată, lipsa Cristinei înseamnă foarte mult".

Citește și: ROMÂNIA - RUSIA 22 - 28 // Extaz în Rusia după victoria cu România: "Anna, Dumnezeule!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.