Handbal

Gațu și Voina s-au luat de Martin Ambros după eșecul cu Rusia: "Uitați-vă, se vede clar pe imagini!" » Moderatorul a considerat că trebuie să intervină: "Oameni buni, vă rog"

Foto: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 decembrie 2018

Radu Voina și Cristian Gațu, doi foști campioni mondiali ai României, l-au criticat pe selecționerul Martin Ambros, chiar dacă spaniolul a ajuns cu naționala noastră în finala mică a Campionatului European, unde va întâlni Olanda. 

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

"Ambros e un antrenor foarte bun, dar trebuie să vorbești românește la echipa națională. Trebuie să cunoști cultura handbalistică de aici și jucătoarele din România. Sunt convins că nu le cunoaște foarte bine. Bine, după prima săptămână de turneu totul era minunat, dar după aceea...

Trebuie să faci de așa natură încât fetele să joace împreună. Ambros e un antrenor foarte bun, cu o carte de vizită impresionantă, dar eu sunt adeptul antrenorilor români, să se vorbească limba română la națională", a declarat Voina.

A fost momentul în care moderatorul TV Digi Sport, Viorel Grigoroiu, a simțit nevoia să tempereze discursul critic al lui Voina: "Oameni buni, antrenorul ăsta ne poate aduce o medalie".

Prezent și el în studio, Cristian Gațu a intrat în dezbatere și a preluat de la Voina: 

"Eu nu sunt convins că după un time-out fetele înțeleg tot ce spune Ambros. Ele par că înțeleg la final, când strigă «Hai, România!», dar pe parcurs, dacă vă uitați, se unesc câte două și își zic: «Ce a vrut să spună?». Se vede pe imagini, am văzut eu", a spus Gațu.


Voina și Gațu în studioul Digi încadrați de moderatorul Viorel Grigoroiu și jurnalistul Narcis Drejan

Citește și:

ROMÂNIA - RUSIA 22 - 28 // Gațu și Radu Voina au analizat eșecul cu Rusia: "Mă așteptam la așa ceva. Absența Cristinei Neagu s-a simțit"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.