Campionate

Mourinho, "săgeți" către Klopp înainte de Liverpool - United: ”Trofeele sunt importante, nu mobila din casă”

+4 Foto
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 15 decembrie 2018

Managerul ”diavolilor”, Jose Mourinho, are pretenții la victorie pe Anfield Road: ”Știm că înfruntăm liderul și, în ciuda problemelor și dubiilor de lot și de tot felul, vom folosi o echipă capabilă să-și fructifice calitățile”.

Jose Mourinho s-a pregătit pentru debyul cu Liverpool, "înțepându-l" la conferința de presă pe Jürgen Klopp, care nu are niciun trofeu de când a venit în Anglia.

"Cred că titlurile contează mult, mai ales când ai potențial să le câștigi și când declari deschis că acesta e obiectivul tău. Câteodată nici nu e prea inteligent să o spui, însă Jürgen nu s-a ascuns și a anunțat clar că țintește să fie campion în Premier", l-a provocat portughezul.

"Nu voi parca autocarul în poartă"

Managerul lui Man. United a explicat: "O echipă de fotbal este ca o casă, îi trebuie mobilă, dar să cheltuiești atât de mulți bani nu e important. Pe lângă asta, este nevoie să muncești dur, altfel n-ajută la nimic.

Cumperi cea mai bună mobilă posibilă și ești pregătit să trăiești într-o casă extraordonară, dar nu-ți asigură succesul. Vom încerca să învingem, ca întotdeauna. Știm că înfruntăm liderul și, în ciuda problemelor și dubiilor de lot și de tot felul, voi folosi o formație capabilă să-și fructifice calitățile. Nu voi parca însă autocarul în poartă".

"În sezonul trecut am obținut două rezultate pozitive cu Liverpool, i-am bătut o dată la noi acasă și în rest n-am pierdut niciodată, dar aceste este trecutul" Jose Mourinho, manager Man. United

3 finale are Klopp ca manager la Liverpool și le-a pierdut pe toate, Liga Campionilor (2018), Europa League și Cupa Ligii Angliei (2016)

196.000.000 €au investit "cormoranii" în vară pentru achiziții, Alisson, 62,5 milioane, fiind cel mai scump

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.