Liga 1

FOTO Alibec, "roșu" și pe zăpadă! Verdictul lui Balaj și reacția atacantului: "Să joace arbitrul cu Dinamo"

+6 Foto
Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 December 2018

Denis Alibec (27 de ani) a fost eliminat în prelungirile partidei dintre Voluntari și Astra, scor 1-1, după o intrare la mijlocul terenului, și va rata meciul cu Dinamo din următoarea etapă, la Giurgiu. 

Atacantul giurgiuvenilor a încercat să-l atace pe Ricardinho cu talpa sus, dar și-a retras piciorul. L-a călcat însă pe adversar când a pus piciorul în pământ. Arbitrul Ionuț Coza i-a arătat direct cartonașul roșu. 

"Nu știu în ce măsură îl atinge. Dacă-l calcă cu talpa, pentru că nu l-a lovit pe genunchi, se dă galben pentru imprudență. Jucătorul a fost călcat. A văzut piciorul întins, prima parte, și a dat cartonaș roșu", a spus Cristi Balaj, fost arbitru, la TV Telekom Sport. 

Este a doua eliminare a lui Denis în acest sezon. Ultimul cartonaș roșu primit de Alibec a fost la data de 18 august, când a fost eliminat pentru două ”galbene” în Astra - Dunărea Călărași, scor 1-1.

Denis Alibec s-a apărat, la TV Look Sport: "Mi-am retras piciorul la acel fault, dar a țipat jucătorul de la Voluntari de zici că.... Dacă țipăm toți așa... Să joace arbitrul cu Dinamo acum. Nu te uiți și tu la fază? Dai direct roșu fără să te uiți ce s-a întâmplat?! Dacă-l loveam sus mai ziceam, dar l-am atins un pic la gleznă. Îmi pare rău că nu pot juca împotriva lui Dinamo".


7 "roșii"și 46 de "galbene" a strâns Alibec în 155 de meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.