Liga 1

Ultimele zile la Dinamo? Rednic, nemulțumit total de un jucător în timpul meciului cu Craiova: "Nu e normal să facă asta la experiența lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 decembrie 2018

Mircea Axente (31 de ani) a intrat pe teren în minutul 72 al meciului cu CSU Craiova, scor 3-0, și a fost cel mai slab dinamovist de pe teren, primind nota 5 din partea Gazetei Sporturilor.

Atacantul dinamovist pare să aibă zilele numărate în "Groapă". Pe lângă episodul în care Mircea Rednic s-a enervat teribil când Axente era la încălzire și voia să-l introducă (detalii AICI), antrenorul nu și-a ponderat reacțiile nici când jucătorul era pe teren.

La o fază de atac a "câinilor", Axente s-a poziționat în ofsaid, motiv pentru Rednic să se enerveze: "Nu e normal ca la experiența lui să stea în ofsaid", a reacționat antrenorul în timpului jocului.

În plus, Rednic a tot anunțat de când a venit la Dinamo că vrea să mai transfere cel puțin un atacant, ceea ce ar însemna să se descotorosească, cel mai probabil, de Axente. Despre vârful născut la Tulcea s-a mai vorbit că se află pe lista neagră a lui Rednic.

1 gol marcat în 9 meciuri are Axente în acest sezon la Dinamo, echipă la care a venit în iulie 2018

Citește și:

"Câini" strălucitori! Omul lui Rednic, cea mai mare notă de pe teren + Unde e marea "bubă" a lui Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.