Liga 1

Dică își joacă postul la FCSB: "Nu mai sunt liniștit nici când câștig"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu  —  duminică, 16 decembrie 2018

Nicolae Dică își joacă postul azi și în derby-ul cu CFR Cluj, de sâmbăta viitoare: ”Nu mai sunt liniștit nici când câștig!”. Trebuie să rămână aproape de lider ca s-o mai antreneze pe FCSB și în 2019

Antrenorul s-a resemnat cu statutul de tehnician care merge pe sârmă de la o etapă la alta, gata oricând să cadă, sacrificat de patron. E la trei puncte în spatele lui CFR și ar trebui să rămână la distanța asta ori s-o mișcoreze ca să-și salveze postul. Altfel, FCSB va avea alt tehnician din 2019.

Nicolae a devenit obișnuit cu amenințarea: "Nu există vreo săptămână liniștită la Steaua. Întotdeauna sunt probleme după o înfrângere, dar liniște nu e nici în urma victoriilor. N-ar trebui să mai facem nuntă la victorii și înmormântare la eșecuri!". Favorit să-l înlocuiască pe Dică e Mihai Teja, de la Gaz Metan, un antrenor pe care-l apreciază și Becali, și managerul Mihai Stoica.

Patronul condiționează colaborarea cu Dică de rezultatele din ultimele două partide de anul acesta deoarece a devenit conștient de dificultatea cu care se recuperează punctele. De trei ani, FCSB caută să "topească" spre final distanța față de lider și nu reușește niciodată.

Astra, Viitorul și CFR au câștigat titluri din concurența cu roș-albaștrii. Runda aceasta conține un program care le-ar permite steliștilor să se mai apropie de Cluj, cu condiția să câștige la Botoșani. Campioana în exercițiu va avea o deplasare mai grea, teoretic, la Viitorul.

"Dică e om bun, nu-l dau afară ca să nu se supere nevasta, copiii lui. Ca om, are respectul meu. Ca antrenor, să mă ierte! Nu văd un stil de joc, nu văd niciun progres. Mă sună lumea și mă roagă să schimb antrenorul!" Gigi Becali, patron FCSB

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.