Handbal

ROMÂNIA - OLANDA 20-24 // Toate reacțiile din tabăra României după eșecul cu Olanda » Martin Ambros explică de ce am pierdut: "Am jucat cu frică în ofensivă"

Foto: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 decembrie 2018

Selecționerul României, Martin Ambros, a vorbit despre înfrângerea din finala mică a Campionatului European cu Olanda, scor 20-24.

"Am întâlnit o echipă experimentată. Cred că prima repriză a fost cheia meciului. În ofensivă am jucat cu frică, n-am găsit pozițiile bune pentru a marca. În repriza a doua am jucat mai bine, ne-am decis să jucăm mai liber, să ne bucurăm de handbal.

Am încercat să le împingem și pe ele în defensivă. Trebuie să ne gândim la viitor. Ne-a lipsit și Cristina. Ea nu trebuie doar să marcheze, ci să și paseze altor jucătoare. A contat lipsa ei", a declarat Martin Ambros la TVR 1.

Cristina Laslo: "Am fost la un pas de medalie, dar azi echipa mai bună a fost Olanda. Am intrat foarte bine în repriza a doua, dar diferența s-a făcut în prima parte. Am adunat experiență după această partidă. Sunt supărată pentru rezultatul de azi, dar sunt mândră că sunt aici și am jucat o finală".

Mădălina Zamfirescu: "Astăzi atât s-a putut. Am greșit pe greșelile noastre. Atacul a funcționat, dar apărarea nu prea. Am revenit prea târziu în joc. Am încercat să luptăm pentru noi, pentru Cristina, pentru România. Cred că locul 4 e cel mai dureros loc. Nu câștigi nimic. Ne bucurăm totuși că am ajuns aici, dar ne-am fi dorit mai mult. Dacă era și Cristina cred că jucam finala mare".

Crina Pintea: "Am muncit pentru acest loc 4. Poate puteam mai mult, dar important e că s-a văzut că nu cedăm. Am început greu, dar în repriza a doua s-a văzut că ne putem lupta. Mi-aș fi dorit o medalie".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.