Cupa Romaniei

Ziua erorilor

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cîinii" au ratat şi Cupa, după un meci cu două penalty-uri şi o eliminare


Dinamo a început în inferioritate numerică lupta pentru singurul trofeu la care mai spera. Mărgăritescu şi-a pierdut nervii încă din minutul 3, l-a pocnit pe Murgan şi şi-a lăsat echipa să se descurce în 10. A fost prima lovitură pe care au primit-o "cîini".

Peste un sfert de oră, încă un şoc creat de Dănciulescu, care a trimis în peluză lovitura de la 11 metri. Semnele proaste s-au adunat în continuare. Lobonţ a scăpat în faţa lui Cristi Bratu o minge şutată slab, iar Izvoranu şi Ropotan au stîrnit rîsete cu lufturi provocate şi de terenul imposibil.

Mioveniul n-a reuşit nici în superioritate să iasă din terenul propriu şi Cîrţu a continuat să forţeze contraatacul, convins că Dinamo era cea obligată să forţeze. Prima mutare ofensivă a antrenorului argeşenilor i-a derutat pe roş-albi. Fundaşul Scarlatache i-a lăsat locul vîrfului Chihaia şi atacantul l-a convins pe Lajos să arate penalty dintr-un duel cu Moţi. Robert Neagoe a transformat şi le-a confirmat dinamoviştilor că erau într-o zi nefastă.

Stanca le-a mai dat speranţe după ce a prins mingea trimisă de un coechipier, însă Florin Bratu a ţintit zidul după cîteva zeci de secunde de haos, cu Sorin Cîrţu care contesta lovitura liberă dictată de arbitru, cerîndu-le elevilor lui să părăsească terenul. Galben-verzii au ţinut cu dinţii de avantaj şi au fost scutiţi de emoţii mari pînă la final.
Zicu l-a înlocuit pe Dănciulescu, dar a fost la fel de neinspirat, într-un final disperat şi plin de tensiune. Suspansul Cupei le va fi rezervat de-acum doar argeşenilor, în vreme ce Dinamo mai poate numai să viseze la poziţia a doua şi să calculeze jocul rezultatelor ideale din campionat.

4.500 de dolari este prima de calificare în semifinale pe care o vor încasa elevii lui Sorin Cîrţu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.