Campionate

Pele îl trage de urechi pe Neymar și dă verdictul! "A ieșit în evidență numai cu simulări" + pe cine îl vede drept "noul Pele"

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 17 decembrie 2018

În ultimul timp, Pelé și-a creat un reflex: la fiecare interviu, îl laudă pe Kylian Mbappé și îl critică pe Neymar.

"Cred că Mbappé poate deveni noul Pelé. Mulți au spus că glumesc, dar nu e nicio glumă", a afirmat Perla Neagră în interviul pentru Canal Plus, având și un mesaj pentru atacantul în vârstă de 20 de ani al lui PSG: "Ca să mă faci fericit, trebuie să câștigi acum o altă Cupă Mondială".

Legendarul brazilian s-a referit apoi la Neymar: "Întotdeauna am zis că poate fi un mare jucător, dar ce s-a întâmplat în ultimii doi ani? A ieșit în evidență în alt mod. Nu cu goluri sau fente frumoase, ci simulând faulturi și complicând viața arbitrilor. De aceea, are o imagine negativă".

Pelé, 78 de ani, explică de ce e atât de dur cu Neymar: "Oamenii au impresia că îl trag prea mult de urechi, dar o fac pentru binele lui. Un tată nu critică, își educă fiul". 

"Am discutat de multe ori cu Neymar. Fac totul pentru a-l ajuta, pentru a-l face să progreseze. Așa că nu vă mai îngrijorați că îl critic prea mult" Pelé, triplu campion mondial cu Brazilia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.