Liga 1

Viitorul poate urca din nou pe podiumul Ligii 1! Hagi i-a pus gând rău CFR-ului: "Mereu am jucat bine cu ei"

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday, 17 December 2018

Victorioasă în tur, 2-1 în Gruia, FC Viitorul este singura echipă care a învins-o pe CFR Cluj în acest campionat. Dacă vor repeta performanța și în meciul programat în această seară, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a 20-a a Ligii 1, constănțeni vor reveni pe podium.

  • Viitorul - CFR este azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

„Este ultimul meci acasă din acest an și întâlnim campioană, o echipă puternică, în formă, cu jucători experimentați, care au jucat din ce în ce mai bine. Noi suntem mai tineri, dar avem valoare și trebuie să fim noi, mai iuți decât ei.

Vom avea un meci greu, dar încercăm să câștigăm, pentru că avem nevoie de puncte. Sperăm că obținem a doua victorie cu CFR din acest sezon, chiar dacă am avut și șansă când am câștigat la ei.

Mereu am jucat bine cu ei. Dorința noastră este să luăm cât mai multe puncte cele două meciuri din acest an și să obținem cât mai devreme calificarea în play-off”, a spus Gică Hagi.

Principalul pericol pentru poarta constănțenilor este George Țucudean, golgeterul care a cucerit titlul de campion în urmă cu doi ani cu FC Viitorul, cariera sa fiind revitalizată sub comanda lui Hagi.

„Jucătorii care au venit la noi, au jucat mai bine. I-am ajutat să fie mai buni, pe unii i-am resuscitat, au dat randament, mulți dintre ei au progresat în carieră. Noi i-am ajutat pe ei, iar ei ne-au ajutat pe noi. Toată lumea din România a văzut că facem acest lucru și vom încerca și pe viitor”, a explicat „Regele”.

„Știam că ne așteaptă două meciuri foarte grele, cu Steaua și CFR. De primul nu am trecut așa cum ne-am dorit, iar dacă vrem să rămânem sus în clasament, trebuie să câștigăm meciul cu clujenii. Faptul că am câștigat în tur, este un motiv în plus să avem încredere. Ne dorim să încheiem anul pe podium și să mergem liniștiți în vacanță” Ianis Hagi

„Suntem singurii care i-au bătut în acest campionat și asta ne dă o motivație în plus. Vrem să încheiem acest an sus în clasament și, dacă aplicăm ne aplicăm principiile jocului colectiv, avem șanse mari să luăm puncte și să încheiem pe podium” Ionuț Vînă

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.