Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Stelistul din lotul lui Dinamo e apărat de conducători: "Asta e ce trebuie să conteze pentru toată lumea"

Geani Crețu // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 decembrie 2018

Contactat telefonic la emisiunea GSP LIVE din această dimineață, Alexandru David, președintele lui Dinamo, a sărit în apărarea lui Geani Crețu, puștiul de 18 ani din pepiniera "câinilor" care ar fi un susținător înfocat al FCSB-ului. 

VIDEO cu declarațiile lui David despre Geani Crețu

"Eu îl știu pe Geani Crețu în viața reală, nu în viața virtuală. E un dinamovist pursânge, un copil care joacă la juniorii acestui club și o face foarte bine.

Mă interesează prea puțin ce se întâmplă în viața virtuală. E dinamovist și e un fotbalist talentat, asta e tot ce trebuie să conteze pentru toată lumea. Sunt convins că acest copil va ajuta clubul", a spus Alexandru David, la GSP LIVE. 

Fotbalistul a dat azi explicații, în exclusivitate pentru GSP.ro, după ce fanii l-au asaltat pentru că în urmă cu câțiva ani a dat like mai multor pagini ale rivalei FCSB, chiar și uneia "Anti Dinamo": "Eram copil când am dat like acelor pagini. Aveam 13-14 ani, nici nu mai știam de ele".

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Haz de necaz la Dinamo » Declarații haioase ale lui Alexandru David despre un oficial: "E în play-off la dat zăpada

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.