Liga 1

Revoluție la un club din Liga 1 » 10 jucători vor fi dați afară în iarnă, iar Anamaria Prodan va juca un rol important în viitoarele transferuri

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 decembrie 2018

După un început peste așteptări de sezon, nou-promovata Dunărea Călărași s-a prăbușit în clasament și a ajuns până pe locul 12, cel care asigură prezența la baraj.

Rezultatele nesatisfăcătoare din ultimele luni i-au pus în gardă pe șefii echipei, care pregătesc o adevărată revoluție în iarnă la echipa lui Alexa, proaspăt desemnat omul anului în județul Călărași.  Vor pleca nu mai puțin de 10 jucători, anunță site-ul arenamedia.ro.

Trei fotbaliști au fost deja înștiințați că nu mai fac parte din planurile echipei. Bogdan Șandru și-a reziliat deja contractul cu Dunărea, la fel cum urmează să se întâmple cu fostul dinamovist Aitor Monroy și cu gabonezul Gaetan Missi Mezu. În plus, alți 6-7 jucători vor părăsi echipa în pauza competițională.

Anamaria Prodan, agent apropiat de antrenorul Dan Alexa, a confirmat duminică, într-o intervenție televizată, că echipa se va întări masiv în iarnă pentru a încerca să evite retrogradarea.

Vezi și: Plecare de la Călărași! Unul dintre principalii pioni ai promovării Dunării se desparte de echipa lui Alexa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.