Handbal

VIDEO Naționala de handbal feminin a României a revenit în țară! Ce au spus elevele lui Ambros Martin la aeroport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 decembrie 2018

Naționala de handbal femnin a României s-a întors azi din Franța, unde a participat la Campionatul European, obținând locul 4. Jucătoarele noastre au fost așteptate de câteva zeci de fani, au primit flori și au părut destul de mulțumite cu performanța obținută. 

AICI REACȚIILE VIDEO

Mădălina Zamfirescu, Gabriela Perianu și Bianca Bazaliu au oferit reacții chiar la Aeroportul Otopeni:

"A fost o experiență plăcută. S-ar fi putut mai mult. Dacă Cristina ar fi fost sănătoasă poate nu s-ar fi ajuns aici. Le felicit pe fete, am arătat că ne putem bate cu oricine. Mă bucur de acest rezultat și cam atât", a zis Mădălina Zamfirescu.

"Pentru moralul nostru e un loc foarte bun. Suntem mândre de ceea ce am făcut. Am început tare turneul, probabil că acela a fost vârful nostru de formă. Nu mai contează evoluția, ci doar rezultatul. A contat mult că a lipsit Cristina, visul nostru rămâne însă Olimpiada", a zis Gabriela Perianu.

"Ne doream mult mai mult, dar din păcate atâta s-a putut. Sunt foarte mândră de fete. Nu îmi doream să ajung la națională în acest context. Îi doresc multă sănătate Cristinei și sper să revină mult mai puternică, poate de 10 ori mai bună. Din păcate eu am ajuns la națională după o accidentare urâtă a Cristinei", a zis și Bianca Bazaliu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.