Liga 1

Golofca îi propune doi jucători lui Becali: "Sunt foarte buni. Să-i ia la pachet!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 decembrie 2018

Cătălin Golofca (28 de ani) a marcat golul celor de la FC Botoșani în înfrângerea cu FCSB, scor 1-3, și spune că ține cu roș-albaștrii în lupta la titlu, echipă pentru care a evoluat în perioada august-decembrie 2017.

"Am fost acolo, am jucat câteva meciuri. Nu au avut răbdare cu mine. Cred că dacă ar fi avut răbdare, aș fi fost altul. E greu la Steaua, am și o vârstă destul de înaintată pentru ei, 28 de ani.

Probabil că dacă aveam 20-21 de ani aș mai fi rămas pe acolo. Am vorbit cu băieții pe teren, dar și după meci. Sunt băieți extraordinari. Cum, cu cine să țin la titlu? Cu ei țin! Am prieteni acolo, le doresc multă baftă, sper să câștige titlul", a spus Golofca la Pro X.

Mijlocașul îl sfătuiește pe Gigi Becali să-i transfere pe Andrei Burcă (25 de ani) și Andrei Miron (24 de ani) de la FC Botoșani pentru a acoperi golul în centrul apărării: "Burcă și Miron, ambii fundași centrali, sunt foarte buni. Să-i ia la pachet, să joace împreună la Steaua".

1 gol în 19 meciuri în acest sezon de Liga 1 a reușit Burcă pentru FC Botoșani

2 goluriîn 18 partide în această ediție a Ligii 1 a marcat Miron pentru FC Botoșani

"Moruțan e un fotbalist foarte bun, un caracter puternic. Într-un an, doi, se va transfera pe foarte mulți bani. Are multă calitate. A destabilizat apărarea noastră la golul trei"
Cătălin Golofca, FC Botoșani

 Citește și:

Țintă nouă pentru FCSB! Panduru i l-a recomandat lui Becali în direct la TV: "E mai bun ca Fortes"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.