Liga 1

Declarații acide ale lui Dan Nistor: ”Vrem să le închidem gura” + Transferul pentru care îl laudă pe Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 December 2018

Dan Nistor (30 de ani) e accidentat, dar a ieșit la atac în declarații, spunând că victoria cu CSU Craiova, scor 3-0, reprezintă un nou început pentru Dinamo. ”Câinii” au fost amenințați de olteni înaintea meciului că vor pierde la ”masa verde” dacă terenul nu va fi deszăpezit.

"Din punctul meu de vedere, nu a fost o surpriză. Eram convins că jucătorii îşi vor da viaţa şi credeam că cei de la Craiova vor veni cu nasul pe sus. Au zis că dacă se face ora 20.01 nu vor mai intra pe teren. Nu cred că se întâmpla acest lucru. Ne bucurăm că am câştigat de maniera aceasta, dar dacă nu câştigăm și joi cred că această victorie nu are niciun rost.

Da, a fost o revanşă, nu numai pentru meciul din tur. La meciul acela, dacă ne aducem bine aminte, am avut foarte multe ocazii la 0-0, ei au marcat dintr-o lovitură de cap în minutul 45, dacă nu mă înşel, din corner. Dar a fost o revanșă şi pentru alte persoane, care ne critică în fiecare zi pe toate reţelele de socializare, în media. Sperăm ca prin meciul acesta, dar şi următoarele, să le închidem puţin gura", a declarat Dan Nistor la TV Telekom Sport.

Nistor îl laudă pe Rednic pentru transferul atacantului Mattia Montini, care a marcat deja 4 goluri în 5 meciuri: ”Da, Montini e atacantul de care Dinamo avea nevoie! Nea Mircea ne-a zis să mai aşteptăm puţin, că nu este pregătit 100%. Dar şi aşa, să marchezi 3 goluri contra Craiovei, să nu mai zic de primul, ce gol a marcat!, eu zic că e un transfer reuşit şi cu siguranţă după pregătirea de iarnă va fi și mai bun”.

Citește și:

Dan Nistor, mesaj dur către Gigi Becali! Cum l-a ironizat pe patronul FCSB: "A mai făcut asta și a pierdut"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.