Liga 1

VIITORUL - CFR 0-1 // Ianis Hagi, declarații dure după eșecul cu CFR: ”Așa au ieșit ei campioni anul trecut. La cum am jucat, putem lua titlul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 decembrie 2018

Ianis Hagi (20 de ani) a vorbit despre meciul pierdut de Viitorul cu CFR Cluj, scor 0-1 (Țucudean 33), și a dat câteva declarații tari la adresa rivalei din această seară.

”Azi ne-a lipsit finalizarea. Am jucat constant 90 de minute, dar sunt seri când nu-ți intră mingea în poartă. CFR a avut o ocazie după o greșeală a noastră, din cauza terenului. O fază de poartă și un gol. Așa au ieșit ei campioni anul trecut! Știam că au o echipă cu experiență.

Jocul nostru n-a lăsat de dorit, dar pe viitor nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat azi. 

Am avut o perioadă cu meciuri grele. Urmează partida cu Hermannstadt, luăm 3 puncte și mergem acasă. De ce să nu luăm noi titlul la cum am jucat? I-am dominat pe cei de la CFR. Trebuie să punem la punct anumite chestii din fața porții”, a declarat Ianis Hagi la Look Sport.

...despre eventuala vânzare a acțiunilor clubului Viitorul: ”După 10 ani cred că se schimbă strategia. Cred că el (n.r. Gică Hagi) știe ce are de făcut. El a înființat acest club și cred că el știe că după 10 ani clubul merită o schimbare. Noi trebuie să ne adaptăm la ce-i la club și să dăm 100%”.

Citește și:

Țucudean a adus victoria CFR-ului, dar e gata să-i părăsească pe ardeleni: "Dacă vine o ofertă bună, conducerea va decide dacă o va accepta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.