Stranieri

Ziariștii italieni, uimiți de gafa de începător făcută de Ștefan Radu: "Nu și tu! Dacă și el te trădează…"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 18 decembrie 2018

Atalanta a câștigat meciul cu Lazio, 1-0, după o gafă al lui Ștefan Radu. Apărătorul a respins direct în picioarele lui Zapata la unicul gol al meciului: "Columbianul i-a transmis mii de mulțumiri lui Ștefan Radu".

Lazio nu stă bine deloc. Cinci etape la rând fără victorie. După patru egaluri, o înfrângere la Bergamo a făcut situația și mai greu de suportat. Iar Ștefan Radu nu mai reușește să-și ajute echipa. Din contră.

Luni, după 57 de secunde, experimentatul fundaș biancocelest i-a dăruit o minge de gol lui Duván Zapata, încurcându-se în propriile picioare la o centrare și pasând exact la atacantul advers. "Columbianul, care a înscris ultimele cinci goluri ale Atalantei, i-a transmis mii de mulțumiri lui Radu", a comentat sarcastic Gazzetta dello Sport, observând însă și că "după eroarea gravă de la gol, românul a descurcat câteva situații periculoase".

La rândul lor, jurnaliștii de la Corriere dello Sport au fost uimiți de greșeala apărătorului: "Nu și tu. Dacă și Radu te trădează... O gafă de Paperissima". Paperissima fiind o emisiune de la Mediaset în care sunt ironizate asemenea erori. Il Messagerro a caracterizat într-un singur cuvânt prestația lui Radu: "Aerian". 

5 a fost nota primită de Ștefan Radu în 4 ziare italiene: Gazzetta, Corriere dello Sport, Corriere della Sera și Il Messaggero

Vezi AICI video cu gafa lui Ștefan Radu 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.