Liga 1

Gică Hagi s-a hotărât și a spus tot! Oferte pentru 5 piese de bază! "Există interes!"

Articol de Ionuţ Coman  —  Tuesday, 18 December 2018

După ce și-a exprimat interesul pentru transferul lui Ianis Hagi, Standard Liege ia în calcul și achiziționarea atacantul în vârstă de 19 ani de la Viitorul, Denis Drăguș.

Formația belgiană, la care evoluează fostul mijlocaș al formației de pe Litoral, Răzvan Marin, și-a trimis emisarii să-i urmărească pe cei doi. Mai mult, Gică Hagi a dezvăluit că cinci dintre jucătorii săi sunt curtați pentru un transfer, inclusiv proaspătul internațional Tudor Băluță.

"Sunt deschis, nu sunt pretențios, cu toate că știu că Viitorul are deja o cotă și vinde destul de bine. Întotdeauna analizez și mă gândesc ce este bine și pentru jucători. Nu în această perioadă, pentru că mai avem un meci. Totuși, vine cineva să vadă un meci și se vorbește despre oferte!

Când va fi clar și o să avem oferta pe masă, atunci vom vedea. Tatonări, vorbe, oricine poate să facă. Media află, se speculează, dar oferte există doar când sunt concrete. Interes există, pentru că și Drăguș, și Ianis, și Băluță au făcut lucruri bune.

Sunt curtați toți trei și încă doi jucători. Vedem dacă va pleca vreunul dintre ei în iarna asta. Dacă pleacă, trebuie să aducem alții și mai puternici. De slăbit, nu ne slăbim, pentru că vin din spate de la Academie", a zis Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.