Liga 1

Vin întăririle pentru al doilea titlu consecutiv! Transferurile pregătite de CFR Cluj » Unul dintre jucători a fost dorit și de FCSB

Dejan Kerkez, numărul 5, ar putea veni la CFR Cluj în iarnă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 decembrie 2018

CFR Cluj e pe primul loc în Liga 1 și vizează cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv în România.

"Feroviarii" au un lot extrem de solid, dar caută în continuare întăriri în această iarnă. Clujenii s-au interesat de doi fotbaliști străini care au șanse importante să ajungă la CFR în iarnă.

Este vorba despre fundașul central sârb Dejan Kerkez, 22 de ani, și de atacantul de aceeși naționalitate Aleksandar Lutovac, 21 de ani, doi fotbaliști monitorizați intens de oficialii echipei în ultimele 6 luni.

Kerkez evoluează pentru Spartak Subotica în timp ce Aleksandar Lutovac joacă pentru Rad Belgrad. Presa din Serbia a scris în vară că Lutovac a fost dorit și de FCSB, dar mutarea nu s-a materializat în cele din urmă. 

"Cei doi fotbaliști sunt urmăriți de 6 luni de CFR Cluj. Imediat după meciul cu FCSB, ne vom așeza la masa negocierilor. Eu cred că ne vom înțelege și cei doi fotbaliști vor ajunge la CFR Cluj", a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul celor doi fotbaliști, dar și al lui Bogdan Planic, potrivit TV Digi Sport.

Vezi și: Se anunță un play-off exploziv! Care sunt alianțele granzilor pentru ultima parte a sezonului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.