Liga 4

Atac la CSA Steaua! Ilie Dumitrescu nu uită și nu iartă: "Nu înțeleg de ce au făcut asta!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 December 2018

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei, și-a exprimat dezamăgirea vizavi de faptul că nu a fost invitat de reprezentanții CSA la evenimentul găzduit în Ghencea în urmă cu patru luni, premergător procesului de demolare a "Templului Fotbalului Românesc".

"Sunt foarte mulți jucători care au făcut performanță pentru Steaua, dar sunt foarte puțini cei care au crescut la Steaua și au făcut și performanță acolo! Adică, produs 100% al clubului. Îi numărăm pe degete, da? Și mă gândesc acum la mine și la Dan Petrescu.

Eu aveam 8 ani când am ajuns acolo și am fost legitimat la Steaua. N-am înțeles de ce n-am fost invitat la acel eveniment, când a început demolarea stadionului. De ce spun asta? Pentru că eu acolo am crescut, acolo m-am dezvoltat ca personalitate, acolo am cunoscut cele mai mari satisfacții profesionale și materiale", a spus Ilie Dumitrescu, potrivit TV Digi Sport.

Crescut la juniorii Stelei, Ilie Dumitrescu a evoluat de-a lungul carierei pentru Steaua, FC Olt Scornicești, Tottenham, FC Sevilla, West Ham, America și Atlante.

Ca jucător, a cucerit 4 titluri și trei Cupe în Ghencea și a fost în lotul "militarilor" în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, pierdută de roș-albaștri cu 0-4 în fața lui AC Milan.

Vezi și: CSA Steaua recunoaște în premieră: "Da, nu avem voie să jucăm în Liga 1!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.